"Masa musculara strategica pentru un corp musculos si suplu, fara sa devii sclavul salii sau al bucatariei"
secretele masei musculare

3 zile de energie exploziva: Wellness Show 2013 se deschide la Romexpo

afis_wellnessshow_2013

26-29 septembrie 2013

Cele mai noi tehnici de antrenament prezente in salile de sport ale lumii, noua generatie a aparatelor si gadgeturilor de fitness si competitii spectaculoase – pe scurt, programul celui mai mare targ de fitness, spa, nutritie si ingrijire corporala!  Wellness Show 2013 se va desfasura intre 26 si 29 septembrie, in pavilionul C3 al Complexului Expozitional Romexpo.

ANTRENAMENT CU “ELECTRO-SOCURI” SAU CANTARUL-STIE-TOT

Wellness Show 2013 va avea raspunsul la intrebarea “Cum ne ajuta tehnologia de ultima generatie sa rupem barierele comoditatii?” sau “Cum as putea sa transform gym-ul intr-o afacere de success?”

Cei mai importanti producatori si furnizori de aparate de fitness si instalatii spa din Europa vor veni la targul din toamna cu solutii cat mai noi si mai diverse pentru echiparea salilor de sport, a cluburilor, dar si a locuintelor personale. Tot aici, centrele spa & wellness, centrele de remodelare corporala, saloanele beauty, dar si cluburile sportive isi vor prezenta serviciile tuturor celor care viseaza la perfectiune!

Una dintre atractiile targului va fi echipamentul dotat cu electrozi care poate activa toate grupurile de muşchi ai corpului, impulsuri asemănătoare cu cele comandate de creier!

Pentru transmiterea semnalelor foloseşte microcurenţi de intensitate mică, dirijaţi cu precizie.

Muschii sunt astfel intr-o stare de tensionare sporita – ceea ce inseamna 36 000 de contractii musculare in tot corpul – toate în 20 de minute.

Tot la targ va fi prezent si cel mai nou model analizor profesional de greutate.

Aparatul incorporeaza o tehnologie superioara cu scanare pe trei frecvente, inclusiv analiza corporala pe fiecare segment al corpului.

Flexibilitatea este data si de un ecran tactil color, reversibil si de posibilitatea inregistrarii, stocarii si prelucrarii datelor pe un card SD. Astfel, utilizatorul isi va cunoaste nu doar greutatea, ci si procentajul de masa cu/fara grasime, masa musculara, mineralizare osoasa, varsta metabolica, grasime viscerala, apa intracelulara, apa extracelulara etc.

ANTRENAMENT ALATURI DE MAESTRI FITNESSULUI LA CONVENTIA FIT4U

Conventia FIT4U ii va aduce pe scena Wellness Show pe trainerii internationali care dau tonul in salile de antrenament din Romania si de peste hotare. Pe 28 si 29 septembrie, publicul va avea ocazia sa se antreneze alaturi de ei, dupa ce in prealabil s-au inscris pe site-ul evenimentului la clasele preferate: Step Dance, Grit Strenght & Pylo, Cxworx, Zumba, American Functional Training, Body Combat, Limitless Workout, Pilates, Bosu, Khaibo, MBW, Dance – Zona de Fitness/Aeurobic si Schwinn Cycling – Fartlek, GO OUT & BACK, Cycling Experience!, Schwinn Cycling – Hill, Schwinn Cycling, Cycling, SUNDAY SMILE PARTY, Pofta de viata!, Schwinn Cycling – HEE – Zona de Cycling/Spinning.

CORPORATE CHALLENGE – PROVOCAREA ANULUI IN CORPORATII

Wellness Show va gazdui pe 28 septembrie cel mai tare concurs de fitness dedicat corporatiilor din Bucuresti. Echipele inscrise 6 probe, cate doua de fiecare, in mod obligatoriu. Fiecare echipa isi stabileste strategia de abordare a concursului, dar ordinea de parcurgere a probelor este aceeasi pentru toti participantii: Sfoara, Urcare pe plybox cu kettlebells, TRX Flotare si abdomen, Ramat la TRX, Genuflexiuni cu haltera, Rasturanarea cauciucului.

NUTRITIA – de la A la Z, in viziunea lui Cristian Margarit

“Sanatatea articulatiilor” si “Detoxifierea si alcalinizarea corpului” vor fi subiectele principale pe care Cristian Margarit, celebru pentru dietele sale, le va dezbate in fata publicului prezent la Wellness Show.  Participarea va fi posibila fara o taxa suplimentara, in limita locurilor disponibile.

Pe durata targului, in sala de conferinte vor avea loc prezentari si seminarii sustinute de reprezentantii companiilor expozante. Participarea este deschisa.

Pentru mai multe detalii, acceseaza www.wellnessshow.ro

"Sharing is caring - da mai departe! "

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* (optional)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CAUTA ARTICOL

Sa socializam !

Calendar evenimente sportive

Arhiva

Suntem FINALISTI !!!

Finalist roblogfest 2012

Allblogs

Bloguri, Bloggeri si Cititori

CC

Powered by Adonis Software
Copyright © 2011 HunkBody.ro. Toate drepturile rezervate.