"Masa musculara strategica pentru un corp musculos si suplu, fara sa devii sclavul salii sau al bucatariei"
secretele masei musculare

Brisbane, AUSTRALIA – locul unde cred ca e ILEGAL sa nu fii in forma (+ o PROPUNERE pentru tine)

koala_photo

Nici n-am apucat sa iti spun..Cu plecarea in graba, viza, biletele de avion, bagajele…

Dap, sunt din nou in Australia (isn’t that just the cutest koala you’ve ever seen?).

Cu o mica diferenta.

Sunt in Brisbane de o saptamana, si deja simt ca e primul loc care m-a facut sa ma gandesc serios daca sa raman aici definitiv..

De ce? Hai sa iti dau cel putin 5 motive:

1. Vremea e IDEALA. Acum e vara, temperaturi in jur de 30. Iarna, nu scade mai jos de 20 (statul in care sunt, Queensland, mai e numit si Sunshine State). Si cum eu nu prea ma impac cu frigul, iti dai seama. :)

2. Brisbane e la jumatatea distantei dintre doua dintre cele mai celebre plaje din lume: Sunshine Coast si Gold Cost. ’nuff said..

3. Ma duc la birou zilnic cu bicicleta, apoi cu feribotul, apoi iar cu bicicleta. Uite o poza mai jos, sa intelegi ce vreau sa zic..

ferry_to_work

4. Am abonament la o sala deschisa 24/24, 7/7, 365/365. Daca ma trezesc la 3 dimineata cu un chef nebun de antrenament, AM CU CE..

5. Cred ca acum ceva vreme s-a dat o lege, ca TOATA LUMEA sa fie FIT si in forma. Nu glumesc. Trupuri bronzate, atletice, fit. Toti alearga, merg la sala, pedaleaza, inoata..WOW!

Si apropo de punctul 5, vad ca incepe sa se incalzeasca si la noi. Si am o propunere pentru tine..

Reducere pentru programul “Slabeste cu Serban”

Prietenul meu Serban Blebea, antrenor personal de fitness, caruia i-am luat si un interviu acum ceva vreme, organizeaza un PROGRAM DE GRUP FITNESS, destinat persoanelor care vor sa slabeasca si sa se tonifice.

Si pentru ca suntem prieteni, l-am convins pe Serban sa mai taie 50 RON din pretul initial de 450 RON. Asadar, tu o sa platesti doar 400 RON, daca folosesti codul de reducere 636363 atunci cand te inscrii pe site-ul lui Serban.

slabeste-serban

Antrenamentele incep in martie, la inceputul lunii, in sala de la Uzina CrossFit (zona piata Muncii). Se vor tine 12 sedinte pe luna (marti si joi la 18:00 si sambata dimineata) plus o posibila iesire cu grupul la o alergare in parc duminica daca vremea e frumoasa.

In plus, cel care slabeste cel mai mult isi primeste banii inapoi.

Slăbește cu Șerban este o provocare pentru persoanele care doresc să ajungă la o greutate normala (un BMI cuprins între 18 si 24). Pe lângă antrenamentele pline de concursuri și de lucru în echipă, vei beneficia de un regim alimentar echilibrat și de suport 24 de ore din 24. Timp de 12 ședințe vei avea la dispoziție toate resursele pentru a pierde kilogramele cu care te lupți de atâta timp.

Programul este structurat astfel încât obiectivele tale să fie atinse în mod sistematic și include:

  • EVALUARE : 2 ședințe de evaluare: initială și finală;

  • ANTRENAMENT :12 ședințe de antrenament cu Șerban,  bazate pe exercitii functionale;

  • NUTRITIE : plan nutritional adaptat matabolismului tau

  • MONITORIZARE : o componentă motivațională și sprijin din partea mea si a echipei mele pe toată durata programului si în afara ședințelor de antrenament; (comunitate facebook, concursuri)

 

În plus, o sa primesti gratuit programul(manualul) pentru acasa “Slabeste cu Serban” in format PDF insotit de videoclipuri si explicatii.

Eu iti recomand cu incredere acest program, daca vrei sa intri in primavara cu corp suplu si atletic. Spor!

"Sharing is caring - da mai departe! "

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* (optional)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CAUTA ARTICOL

Sa socializam !

Calendar evenimente sportive

Arhiva

Suntem FINALISTI !!!

Finalist roblogfest 2012

Allblogs

Bloguri, Bloggeri si Cititori

CC

Powered by Adonis Software
Copyright © 2011 HunkBody.ro. Toate drepturile rezervate.