"Masa musculara strategica pentru un corp musculos si suplu, fara sa devii sclavul salii sau al bucatariei"
secretele masei musculare

Fii un Erou Urban! (si castiga o tableta)

Concurs Urban Hero

Vrei sa dai o tura cu bicla, nimeresti in cine stie ce groapa sau canal neastupat..

Iesi si tu in parc sa alergi, te alearga maidanezii (chiar am citit zilele trecute despre copilul de 4 ani ucis de cainii vagabonzi, trist)..

Vrei sa faci ceva exercitii in aer liber, gasesti mormane de gunoaie…

Hai sa fim sinceri..Mai avem mult de invatat la capitolul curatenie/responsabilitate sociala. Si nu zic asta doar pentru ca sunt in Australia, unde problemele astea au fost rezolvate de mult..

Daca pana acum tot ce puteai sa faci era sa dai vina pe primarie, guvern, etc, acum chiar POTI sa faci ceva concret in privinta asta (si cu ocazia asta sa si CASTIGI o TABLETA Asus Memo Pad).

Urban Hero lanseaza campania “Fii un erou urban!”

Pentru posesorii de dispozitive cu Android, Urban Hero a lansat campania “Fii un erou urban!“, care provoaca cetatenii romani sa contribuie activ la o Romanie mai frumoasa.

Premiata la una dintre cele mai mari competitii de Android din lume, Ericsson Application Awards, competitie la care a obtinut locul 3, Urban Hero este o aplicatie care ajuta utilizatorii sa raporteze probleme din mediul urban, incepand de la gunoi depozitat in locuri necorespunzatoare, gropi in asfalt, si pana la caini vagabonzi, acte de vandalism, s.a.

Aplicatia este foarte usor de utilizat, pentru raportarea unei probleme tot ce trebuie facut fiind o fotografie si completarea unei scurte descrieri, iar locatia va fi preluata automat prin intermediul GPS-ului si afisata pe harta.

Rapoartele pot fi urmarite atat in aplicatie, cat si pe site-ul www.urbanhero.ro. De asemenea, atat siteul, cat si aplicatia contin o sectiune de stiri si evenimente careĀ  promoveaza campaniile de schimbare in bine a Romaniei.

Echipa Urban Hero se afla in acest moment in discutii cu autoritatile locale in vederea integrarii aplicatiei in sistemele primariilor, pentru ca problemele raportate sa poata fi rezolvate de autoritatile competente. Pentru a demonstra viabilitatea acestui proiect aplicatia are nevoie de cat mai multi utilizatori si prin urmare probleme raportate.

Ce trebuie sa faci (si ce ai de castigat)

Doritorii interesati sa contribuie la o schimbare in bine a Romaniei sunt invitati sa descarce GRATUIT aplicatia din Google Play, prin campania “Fii un erou urban!” ei avand in acelasi timp oportunitatea de a castiga:

1. TABLETA ASUS MEMO PAD si statutul de CAPTAIN GREEN, ce va insoti fiecare postare atat in aplicatie cat si pe site-ul www.urbanhero.ro , pentru cine raporteaza cele mai multe probleme.

2. TRICOU URBAN HERO si statutul de THE COMEDIAN in aplicatie si pe site pentru cine raporteaza cea mai amuzanta problema.

3. SET DE 4 MAGNETI DE FRIGIDER PERSONALIZATI si statutul de THE AMAZER pentru cine raporteaza cea mai neobisnuita problema.

captain planet

 

Mai multe detalii si Regulamentul oficial, gasesti AICI.

E sansa ta sa FII un pic de Captain Planet, nu doar sa incerci sa arati ca el (fara chica si parul verde, evident…)

Acum chiar POTI sa faci ceva.

Descarci GRATUIT aplicatia de pe Google Play, incepi sa raportezi probleme, poti sa castigi o tableta Asus Memo Pad, si poti face Romania mai curata, mai sigura si mai frumoasa.

Hai, ca se poate si la noi!

"Sharing is caring - da mai departe! "

Comentarii

  1. ovidiu spune:

    si daca nu am android?

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* (optional)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CAUTA ARTICOL

Sa socializam !

Calendar evenimente sportive

Arhiva

Suntem FINALISTI !!!

Finalist roblogfest 2012

Allblogs

Bloguri, Bloggeri si Cititori

CC

Powered by Adonis Software
Copyright © 2011 HunkBody.ro. Toate drepturile rezervate.