"Masa musculara strategica pentru un corp musculos si suplu, fara sa devii sclavul salii sau al bucatariei"
secretele masei musculare

Antrenamentul meu CARDIO de dimineata

antrenament-cardio-dimineata

Scurt background

Sunt sanse mari sa plec in urmatoarea perioada pe un proiect, intr-o tara musulmana. Pentru asta, imi trebuie viza. Pentru viza, imi trebuie copii dupa toate diplomele de studii. Aseara mi-am dat seama (INGROZIT) ca nu am NICI O DIPLOMA acasa: nici pe cea de BAC, nici pe cea de LICENTA, nici pe cea de MASTER. Asa a luat nastere povestea “antrenamentului” meu din aceasta dimineata.

Scop final

Obtinerea Diplomelor de Studii de la Rectoratul Politehnicii Bucuresti.

Incalzire

10 minute mers pe jos, pana la metrou Unirii. Aer curat, soare, o placere.

Cursa cu obstacole

5 minute, Pasajul Unirii. Ocolirea trecatorilor, strecurarea prin aglomeratia de dimineata, schimbari rapide de directie. O proba care iti solicita atentia, viteza de reactie, si rabdarea.

Urcatul scarilor

Serviciul Diplome este in Rectorat, la etajul 3. Scarile pana la el sunt numai bune de urcat (de mai multe ori, ca e clar ca o sa iti mai trebuiasca “o semnatura” sau “doar o stampila”). Un antrenament cardio foarte bun, mai ales daca le urci doua cate doua.

Sprinturi la deal

Facultatea de Automatica si Calculatoare are marele avantaj de a fi situata pe un deal (“Deasupra tuturor”, cum imi place mie sa spun). Pe langa faptul ca sprinturile la deal sunt foarte bune pentru ars grasimea, prezinta si un risc mai mic de accidentare fata de sprinturile plate.

“The Gauntlet” – Labirintul

Una din “semnaturile” si “stampilele” de mai sus trebuie luata de la Biblioteca Centrala a Politehnicii. Un sediu nou, modern, proiectat probabil de un arhitect care era high. Nu glumesc..Coridoare care nu duc nicaieri, usile TOATE la fel, un adevarat labirint. Dar cum un antrenament complet trebuie sa te tina concentrat, si sa te faca sa iti folosesti si creierul, nu numai corpul, e exact ce aveam nevoie.

Proba de rezistenta

Ultima “semstampila” trebuia luata de la camin. Bineinteles, aflat la cea mai mare distanta fata de Facultate. Si, bineinteles, programul Secretariatului se termina la 11:00. Asa ca ultima proba, cea de rezistenta, a fost contra-timp. Distanta: aproximativ 1,5 km.

Concluzie

Daca vrei sa slabesti si sa te mentii in forma, gaseste “hartii” de care sa ai nevoie de la institutiile statului. Desi, de exemplu, procedura de obtinere a Diplomelor in Politehnica s-a simplificat considerabil fata de anii trecuti (cand “antrenamentul” se intindea pe doua-trei zile si o suprafata mult mai mare), tot e un atrenament foarte bun.

Timpul total: 1:30 h

Distanta totala parcursa: aprox. 5 km

In final: SUCCES. Mission accomplished. Aseara nu aveam nici o diploma, azi am TREI. Multumesc !

"Sharing is caring - da mai departe! "

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* (optional)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CAUTA ARTICOL

Sa socializam !

Calendar evenimente sportive

Arhiva

Suntem FINALISTI !!!

Finalist roblogfest 2012

Allblogs

Bloguri, Bloggeri si Cititori

CC

Powered by Adonis Software
Copyright © 2011 HunkBody.ro. Toate drepturile rezervate.