"Masa musculara strategica pentru un corp musculos si suplu, fara sa devii sclavul salii sau al bucatariei"
secretele masei musculare

Aventura Australiana, la final

bondi-beach

Uh-Oh! S-a terminat si Aventura Australiana.

De departe, una dintre cele mai frumoase experiente din viata mea (si personala, si profesionala).

Dar, pana una alta, tot mai bine e acasa.

Sincer, imi place sa calatoresc, sa vad locuri si oameni, dar nu as putea sa raman definitiv in alta tara, oricat de “paradis” ar fi ea.

N-am o explicatie clara pentru asta, dar asa, pur si simplu.

Daca nu esti la curent cu ultimele intamplari, hai sa iti fac un scurt rezumat despre “realizarile” mele din OZ!

1. In primul rand, poate cel mai tare lucru (destinul, soarta, universul), am lucrat intr-o fabrica de lactate, unde a trebuit sa automatizez chiar instalatia care face proteina din zer (“whey protein”).

Si uite asa am invatat si ceva chimie, cum se obtine proteina din zer, ce proprietati trebuie sa aiba, filtrarea, cristalizarea, uscarea, etc. M-am simtit “like a kid in a candy store”.

2. Am castigat Campionatul de Fotbal in Sala (Major League Indoor Football Shepparton).

Nu vreau sa ma laud, dar cum zicea Muhammad Ali, “It’s not bragging if you can BACK IT UP!”: am iesit GOLGHETERUL campionatului. Le multumesc baietilor “Cannons” pentru assist-uri si suport.

stef-topscorer

 

3. Am adaugat pe lista “mancarurilor exotice”, carnea de crocodil si cangur. Am scris mai multe despre asta aici, ba chiar am pus si poze de la gratar.

 

4. M-am urcat in varful Sydney Harbour Bridge. N-am cuvinte. Apusul vazut de sus, cu portul Sydney si Opera pe fundal, printre cele mai frumoase pe care le-am vazut vreodata.

Syndey BridgeClimb BridgeClimb Sydney Skyline

 

5. Am invatat sa fac surf pe una dintre cele mai frumoase plaje din lume, Bondi Beach. Am fost surprins sa vad ca trebuie sa fii intr-o forma fizica foarte buna pentru a face surf..Chiar e nevoie de un efort destul de mare, nu e asa usor cum pare.

Si, legat de forma fizica, sa nu crezi ca am incetat antrenamentele. Am mers la sala de cel putin doua ori pe saptamana, si cand nu am putut sa ajung la sala, am facut un antrenament acasa.

Acum am revenit in forta, am inceput sa merg iar la sala de langa mine, si sunt pus pe fapte mari (o sa iti mai povestesc eu despre asta).

Un lucru care ma bucura sincer este ca am ajuns la peste 4000 (patru mii) de abonati la newsletter-ul hunkbody. WOW! Asta ma motiveaza si ma responsabilizeaza in acelasi timp. E timpul sa CRESTEM impreuna! (si la propriu, si la figurat).

"Sharing is caring - da mai departe! "

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* (optional)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CAUTA ARTICOL

Sa socializam !

Calendar evenimente sportive

Arhiva

Suntem FINALISTI !!!

Finalist roblogfest 2012

Allblogs

Bloguri, Bloggeri si Cititori

CC

Powered by Adonis Software
Copyright © 2011 HunkBody.ro. Toate drepturile rezervate.