"Masa musculara strategica pentru un corp musculos si suplu, fara sa devii sclavul salii sau al bucatariei"
secretele masei musculare

Info IMPORTANT (Daca participi la Conventia Internationala de Fitness Bucuresti, 2013)

Conventia Internationala de Fitness editia 3 Romania Bucuresti 2013

Dupa cum stii, in acest weekend (23-24 Martie 2013), o sa particip la Conventia Internationala de Fitness, la Hotel Marriot Bucuresti, in calitate de Partener Media Oficial.

Conventia este organizata de Fitness Scandinavia, in colaborare cu WorlClass, si este unul dintre cele mai mari (daca nu chiar cel mai mare) eveniment anual dedicat fitness-ului, din Romania.

Daca vrei sa participi, inca te mai poti inscrie (desi majoritatea claselor sunt deja Sold-Out).

Daca deja te-ai inscris, uite cateva detalii organizatorice care o sa te ajute sa profiti la maxim de acest eveniment:

Locatia Conventiei Internationale de Fitness, Bucuresti, 2013

harta-locatie-conventia-internationala-fitness-bucuresti-marriot-2013

Conventia are loc in incinta hotelului Grand Marriott. Adesa este Calea 13 Septembrie nr 90, sector 5, Bucuresti.

Mai jos vei gasi cateva informatii folositoare.

CHECK IN

Inainte sa mergi la clase , va trebui sa faci check in-ul, unde vei primi tichetele claselor la care te-ai inregistrat. Vei primi si o punga cadou din partea sponsorilor. Check- in-ul la Conventie se va face la etajul intai( +1).

Iti recomand sa faci check in-ul sambata dimineata intre orele 07.00-08.45. Poti veni si mai tarziu, dar eu te sfatuiesc sa te prezinti devreme pentru a te putea bucura de acest eveniment.

BRATARA

Dupa check-in vei primi o bratara verde, care iti va permite intrarea in locatiile Conventiei pe toata perioada week-end-ului. Aceasta bratara iti va garanta, de asemenea, preturi speciale la mancarea restaurantelor hotelului, de la etajul al treilea. Te sfatuiesc sa porti bratara verde pe toata durata evenimentului (sambata si duminica).

VESTIARUL SI GARDEROBA

Dupa check in, te sfatuiesc sa mergi la vestiarele WorldClass, de la etajul de jos (-1). Vei avea nevoie de bratara VERDE pentru a ti se permite accesul aici. Nu vei putea sa iti lasi hainele in vestiarele WorldClass, astfel ca va trebui sa ai o geanta in care sa ai hainele de schimb, pe care sa le duci la primul etaj(+1) si sa le lasi la una din garderobele rezervate pentru participantii Conventiei.

Dupa clase, vei avea acces la dusurile de la WorldClass, dar va trebui sa ai propriul prosop, daca nu esti membru WorldClass. Cel mai important lucru pe care trebuie sa ti-l amintesti este ca nu trebuie sa lasi lucruri imprastiate in vestiarele WorldClass.

CLASELE (TE ROG SA CITESTI CU ATENTIE INFORMATIILE URMATOARE)

La intrarea in fiecare sala va fi o persoana care va permite accesul persoanelor care si-au rezervat locurile la clase, din timp. Vei avea nevoie de cate un tichet de intrare pentru a putea intra in Sali. Vei primi cate un tichet cu toate clasele rezervate, in momentul check-in-ului. Te sfatuiesc sa ai grija de acestea, pentru ca persoanele care nu au tichet vor putea intra la clase doar dupa ce vor intra ceilalti participanti cu tichete.

Daca vor mai fi locuri libere la alte clase decat cele pe care ti le-ai rezervat, atunci ti se va permite accesul numai aratand bratara VERDE primita la check-in.

Intre Clase, va fi cate o pauza de 15 minute.

Etajul Intai (+1) Marriott

o Check in, Sala 1, Sala 2, Sala 3, Sala 5, Sala 6, Sala 9, Garderobele, Expozitiile, Receptia Fitness Scandinavia.

Etajul inferior (-1) WorldClass

o Sala 4, Sala 7, Sala 8, World Class, Vestiarele si Dusurile.

EXPOZITIILE CONVENTIEI

In timpul week-end-ului vei avea posibilitatea sa cumperi produsele partenerilor Conventiei. Expozantii vor avea standurile la etajul intai, in fata salilor 1, 2 si 3.

MUZICA

Vei avea posibilitatea sa cumperi muzica de Aerobic de la Receptia Fitness Scandinavia, etajul intai (+1).

EDUCATIE SI WORKSHOP-URI

La receptia Fitness Scandinavia vei beneficia de preturi promotionale pentru toate cursurile autorizate de catre Ministerul Muncii si Educatiei si de catre Asociatia Europeana de Fitness si pentru workshop-urile viitoare. Cursurile acreditate sunt cele de Antrenor Personal si Antrenor Aerobic.

MANCARE

Ti se va oferi posibilitatea sa cumperi mancare la preturi speciale, in restaurantele hotelului:

o Champions ( etaj 1)

o La Cucina ( etaj 1)

o Vienna Launch ( etaj 1).

Sunt, de asemenea si alte restaurante, in afara hotelului unde poti servi pranzul.

PRANZUL

Pranzul are loc in intervalul orar 12.30-14.00

Nu rata spectacolul oferit de catre trupa Break-Dance din sala 1, de la orele 12.30, din ambele zile.

NOU!!!!

Anul acesta va avea loc o petrecere sambata seara. Petrecerea va avea loc in incinta Grand Hotel Marriott si acordurile muzicii se vor auzi incepand cu orele 21.00. Aici vei avea posibilitatea sa iti intalnesti colegii din industria sportiva dar si sa-i intalnesti pe presenterii romani si cei internationali.

Datorita locatiei, numai un anumit numar de persoane va putea lua parte la aceasta petrecere. Toti participantii sunt invitati, insa nu uita ca va trebui sa iti cumperi tichetele de intrare de la Receptia Fitness Scandinavia, la pretul de 30 RON. Bauturi de tot felul vor putea fi cumparate acolo. Din pacate, muzica va trebui oprita in jurul orei 02.30, datorita faptului ca trebuie curatata sala pentru evenimentul din dimineata urmatoare.

CONTACT

Te rog sa adresezi orice intrebare legata de Conventie, reprezentantilor Fitness Scandinavia, etajul intai.

Eu o sa fiu acolo, in ambele zile. Daca vii si tu, da-mi un semn, si poate ne vedem sa schimbam cateva vorbe.

"Sharing is caring - da mai departe! "

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* (optional)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CAUTA ARTICOL

Sa socializam !

Calendar evenimente sportive

Arhiva

Suntem FINALISTI !!!

Finalist roblogfest 2012

Allblogs

Bloguri, Bloggeri si Cititori

CC

Powered by Adonis Software
Copyright © 2011 HunkBody.ro. Toate drepturile rezervate.